Als financiële onderneming zult u in de meeste gevallen een vergunning nodig hebben voor de activiteiten en diensten die u aanbiedt. Afhankelijk van het type onderneming is de AFM of DNB de vergunningverlenende instantie. Vaak is de aanvraag een langdurig en soms ook kostbaar traject gezien de vele eisen die er aan uw onderneming worden gesteld. Bij de aanvraag moet u pakken papier met procedures en beschrijvingen inleveren. In de meeste gevallen zult u hier specialisten voor nodig hebben met absurd hoge uurtarieven. Voor u het weet bent u duizenden Euro’s kwijt. Na het indienen van de aanvraag is de ‘klus geklaard’ wordt vaak gedacht.

Het kan én moet anders!

Hoe met het dan wel?

Bij ons koopt u geen kant en klare vergunning. U krijgt maatwerk tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Wij gaan verder dan alleen het opstellen van procedures, beschrijvingen en het invullen van de aanvraagformulieren van de toezichthouders. Wij zorgen er daarbij voor dat uw onderneming vanaf dag 1 bullet proof is: dus geen begeleiding tot aan de poort waarna u het verder zelf mag uitzoeken. Wij combineren hierbij een juridische blik met een sterk cijfermatige invalshoek. Is uw bedrijfsmodel of verdienmodel wel toekomstbestendig? Wat is uw eigen vermogenspositie en de kwaliteit van uw eigen vermogen? Wij bekijken uw aanvraag kritisch en objectief. Wel zo prettig.

Waarom C&M

Uitgebreide expertise op financieel gebied

Medewerkers met een lang track record in de financiële sector

Aantrekkelijke tarieven

Laagdrempelig, wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een eerste analyse.

Wat u verder moet weten

Wij verzorgen niet alleen uw vergunningaanvraag, ook voor een uitbreiding van uw bestaande vergunning kunt u bij ons terecht. Dit geldt ook voor het indienen van toetsingen voor bestuurders en leden van Raden van Commissarissen (deskundigheid en geschiktheid).

Houdt u nog even rekening met het volgende: voor veel financiële ondernemingen gelden verklaringen van geen bezwaar. Deze worden afgegeven door DNB. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Onze DNB achtergrond komt hierbij uitstekend van pas. Wij verzorgen niet alleen de benodigde documentatie en correspondentie maar kijken ook kritisch naar de financiële positie van de aanvragers. Dit voorkomt vervelende verrassingen tijden het aanvragen van de verklaringen. Wel zo handig.